JEZIVI DETALJI NESREĆE U JAŠI TOMIĆU: Odjednom se začula buka, a onda su deca počela da VRIŠTE (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI NESREĆE U JAŠI TOMIĆU: Odjednom se začula buka, a onda su deca počela da VRIŠTE (FOTO)

Incident koji se danas dogodio u mestu Jaša Tomić kada se raspao ringišpil pun dece imao je srećan epilog zahvaljujući pukoj sreći. Na ringišpilu srednje veličine je bilo desetak dece, a sve mesta su bila popunjena.

- Možda ih je bilo i nešto manje, ne mogu tačno da odredim, jer se moja tezga nalazila tridesetak metara od mesta incidenta. Po mojoj proceni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mališani su imali desetak godina, a neki su bili i mlađi. Iznenada u toku vožnje, začuo se neobičan zvuk. Kada sam pogledao u tom pravcu, video sam da se ringišpil srednje veličine bukvalno raspao. Usledila je opšta cika i vriska. Dotrčao sam do skršenog ringišpila i pomogao jednoj devojčici umivajući je vodom - prepričava detalje incidenta Dragan Stoisavljević iz Žitišta.

- Policija je brzo pronašla radnika i vlasnicu ringišpila, a Hitna pomoć zbrinula povređene mališane - navodi Stoisavljević.

Pogledajte fotografiju raspadnutog ringišpila:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DRAMA U JAŠI TOMIĆU: Raspao se ringišpil, povređeno petoro dece!

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2016

Incident se dogodio nešto posle 12 časova, a u trenutku kada je počelo urušavanje konstrukcije, na samom ringišpilu i oko njega nalazilo se mnogo dece JAŠA TOMIĆ – Tradicionalna turistička manifestacija “Tamiški kotlić” prekinuta je zbog incidenta kada se u centru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.