JAVNO POKAJANJE! Nakon žestokog incidenta i iznetih uvreda Sloba pred svima PRIZNAO da je POGREŠIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO POKAJANJE! Nakon žestokog incidenta i iznetih uvreda Sloba pred svima PRIZNAO da je POGREŠIO!

Mislio je da će proći nezapaženo.

U današnjoj emisiji "Magazin In" Sanja Marinković imala je temu "Ko su danas mačo muškarci u Srbiji", u gostima su joj se našli muškarci koje gledamo svakog dana već sedam meseci - Slobodan Radanović, Marko Janjušević Janjuš, Miroslav Miki Đuričić, Nemanja Đerić Đekson, Marko Miljković, Milan Milošević i Anđelo Ranković.

Na samom početku emisije, Sanja je upitala Slobu o " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incidentu" koji se desio, kada je on, nakon gostovanja Lune Đogani u istoj emisiji, izneo svoje mišljenje o voditeljki:

- Slobo, cela nacija priča o tome kako si ti imao 1.001 zamerku na mene. Te ovakva je, te ja ću da joj pokažem ko je Bog, te baš me briga šta ona o meni misli - rekla je Sanja.

Sloba se složio da je sve to rekao, ali da nije mislio baš direktno na nju, već na svakoga ko ima loše mišljenje o njemu:

- Ništa loše tu nije bilo. Ali ako sam te uvredio, ja ti se javno izvinjavam - rekao je Sloba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.