Izvinjenje: Bio sam pijan (VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Jan.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje: Bio sam pijan (VIDEO)

Bora Đorđević se oglasio saopštenjem nakon incidenta na snimanju Pinkovih zvezda.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Bora Đorđević

Frontmen Riblje Čorbe ponašao se čudno na snimanju Pinkovih zvezda, što je dovelo do burnih reakcija javnosti.

Bora, koji se godinama borio sa zavisnošću od alkohola,  izvadio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je sebi zub na snimanju, a sada se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"Iskreno žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda i nedolično se ponašao. Tačno je da sam se lečio Esperalom i da sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola. Nažalost i male količine su dovoljne da izazovu pijanstvo. Nastavljam sa terapijom. Takođe mi je žao što sam slagao novinare da nisam bio pijan. Svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost i žalim što sam lošim primerom uticao na one koji me vole. Iskreno vaš, Bora Đorđević," napisao je muzičar.

Pogledajte njegovo ponašanje u emisiji (od 32. minuta).



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.