Izudarao lekarku metalnom šipkom i izbio joj zube

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izudarao lekarku metalnom šipkom i izbio joj zube

NOVI SAD -

Doktorka Doma zdravlja na Novom naselju Dragana T. napadnuta je u neposrednoj blizini ove zdravstvene ustanove, kada joj je napadač prišao i metalnom šipkom joj naneo više udaraca u glavu. Kako saznaje RTV, incident se dogodio danas oko 11 časova, kada su doktorki u napadu izbijeni zubi, a zadobila je i nekoliko razderotina. Nakon napada policija je privela počinioca.

Kako smo saznali u Urgentnom centru, doktorka Doma zdravlja primljena je i konstatovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su joj lakše telesne povrede, više informacija biće saopšteno nakon policijske istrage.

Po završetku pregleda i nakon saniranja povreda, ona će biti zadržana u bolnici. Nezvanično saznajemo, napadač star 73 godine je mentalno nestabilna osoba i bivši pacijent napadnute lekarke, a ovaj incident, drugi je po redu napad na lekara u protekle dve nedelje.

Novosadska policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Ljubomiru Š. (1939) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Uz krivičnu prijavu za navedeno delo, on će biti doveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.