Izvor: B92, 03.Feb.2010, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Izgorela tri putnička vozila

Beograd -- U podmetnutom požaru u Vršcu izgorela su tri putnička vozila, povređenih nema, a materijalna šteta se procenjuje na oko 300.000 dinara.

Policija intenzivno traga za osobom koja je zapalila tri parkirana putnička vozila - dva "juga" i jednu "zastavu 101". Incident se dogodio juče u ranim jutarnjim časovima, kada je nepoznata osoba razbila bočna stakla na automobilima i zapalila unutrašnjost vozila.

Pančevačka policija je najavila da će protiv osobe koja je podmetnula požar podneti krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U podmetnutom požaru izgorela tri automobila

Izvor: Glas javnosti, 03.Feb.2010

BEOGRAD - U podmetnutom požaru u Vršcu izgorela su tri putnička vozila, povređenih nema, a materijalna šteta se procenjuje na oko 300.000 dinara, saopštila je danas pančevačka policija...Policija intenzivno traga za osobom koja je zapalila tri parkirana putnička vozila - dva "juga" i jednu "zastavu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.