Iza rešetaka jedan od napadača na atašea

Izvor: Mondo, 27.Nov.2012, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza rešetaka jedan od napadača na atašea

Policijski službenici uprave Novi Sad uhapsili su razbojnika Miloša S. (20) iz Zmajeva, a tragaju za njegovim sumeštaninom Petrom P. (20) zbog napada na češkog diplomatu.

Kako je ranije danas saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, Stojanović i još jedna osoba su atašea u ambasadi Češke R.F. (66) opljačkali sinoć oko 20 sati i tom prilikom mu naneli teške telesne povrede.

Incident se dogodio na parkingu pored autoputa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Subotica - Novi Sad, na području opštine Vrbas.

Napadači su tom prilikom R.F. udarili po glavi i iz njegovog automobila uzeli dva mobilna telefona, 10.000 dinara i uređaj za navigaciju.

Ataše je događaj odmah prijavio novosadskoj policiji, nakon čega je prebačen u Urgentni centar KCV, gde su mu konstatovane telesne povrede, piše "Kurir."

Zdravstveno stanje povređenog diplomate, kome je slomljen nos, što se pravno vodi kao teška telesna povreda, je stabilno.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images)
Pogledaj vesti o: Incident,   Autoput

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.