Izvor: Svet, 22.Jul.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivo Kovačević: Marijanu nisu napali i psovali u Kninu

Jedan ovdašnji portal objavio je da su Marijanu u Kninu na pijaci gađali paradajzom i breskvama te je zasuli pogrdnim rečima, što je potkrepljeno navodnim izjavama njenog oca Ive Kovačevića. Navodno, kako je pisalo, Marijanu Čvrljak su napali prodavci na pijaci, koji su je vređali i dovikivali joj svakakve prostote, pa ona je pobegla kući taksijem. "Bože sačuvaj! Takav incident se nije dogodio. Moraću o tome da obavestim advokata.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivo Kovačević: Marijanu nisu pljuvali i gadjali

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2011

Iako su današnji nbsp; mediji objavili da je Marijana Čvrljak doživela mnoge neprijatnosti u svom rodnom Kninu i da se zbog toga navodno zatvorila u kuću, Ivo Kovačević oštro demantuje takve izjave i dodaje da je njegova potvrda te priče čista glupost, jer on ništa nije izjavljivao.

Nastavak na Svet plus...

Marijana Čvrljak ipak nije napadnuta

Izvor: S media, 23.Jul.2011, 02:30

Iako je procurela vest da su Marijanu Čvrljak gađali paradajzom i breskvama na pijaci u Kninu, njen otac je demantovao te glasine!..Nedavno je objavljena vest u medijima da su Marijanu Čvrljak u Kninu na pijaci napali paradajzom i breskvama, i da su je nazivali pogrdnim rečima, a ona je pobegla kući...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.