Izvor: Glas javnosti, 22.Apr.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović neće tužiti Suareza!

LIVERPUL - Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović neće tužiti napadača Liverpula Luisa Suareza, koji ga je ujeo tokom utakmice 34. kola Premijer lige.

Incident se dogodio u 74. meča koji je završen bez pobednika, 2:2, kada je Suarez u duelu u šesnaestercu ujeo Ivanovića za ruku. Sudija to nije video, a Urugvajac je prošao bez kazne. Britanska policija je razgovarala sa Ivanovićem o incidentu, a srpski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je posle toga najavio da ne želi da podnese tužbu protiv Urugvajca.

Suarez se izvinio Ivanoviću i rekao da nema izgovora za takvo ponašanje. On je na Tviteru kasnije napisao da je telefonom razgovarao sa Ivanovićem, koji je prihvatio izvinjenje. Portparol Čelsija naveo je da je "Branislav prihvatio poziv i izvinjenje napadača Liverpula".

Potez Suareza izazvao je osudu na Ostrvu i svi se pitaju šta ga je nateralo da to učini. Svi se slažu u oceni da bi fudbaler Liverpula trebalo da bude kažnjen.

Pojedini igrači oglasili su se na društvenim mrežama poput Ria Ferdinanda, Najdžela de Jonga i Petra Čeha, koji su osudili potez Urugvajca i pitaju se da li je napadač Liverpula toliko bio gladan.

S druge strane, kapiten Liverpula Stiven Džerard je istakao da bi bila nepravda da se o Suarezu priča samo o ovom incidentu.

Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio je da je pokrenuo istragu o ovom incidentu. Zbog novonastale situacije izvršni direktor Liverpula Jan Er otkazao je unapred dogovoreni put u Australiju.

Suarezov postupak podseća na incident u bokserskom duelu između Majka Tajsona i Ivandera Holifilda. Tajson je tokom meča odgrizao deo uva Holifildu, a kasnije je kažnjen sa 15 meseci zabrane takmičenja.

Legendarni bokser je odlučio da zaprati Urugvajca na Tviteru kada je video šta je ovaj učinio.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Prva žrtva Hanibala iz Liverpula: Suarez nije naučio lekciju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2013, 14:10

Otman Bakal, prva žrtva Luisa Suareza, i te kako zna kako se osećao Bane Ivanović. Bivši fudbaler PSV je u derbiju sa Ajaksom novembra 2010. godine počašćen od Urugvajca ujedom u predelu ramena i grudi. Sada Bakal nastupa za Dinamo iz Moskve i ne može da poveruje da je Suarez ponovo ostavio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.