Istraga zbog vređanja Vučića

Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga zbog vređanja Vučića

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje incident u kome je Igor Mikić, tokom živog prenosa, pred kamerom RTS vređao premijera, na utakmici Srbija - Albanija. Protiv Mikića je podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.   Krivičnim zakonikom Srbije za to krivično delo predviđena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina i novčana kazna, a moguće i izricanje mere zabrane prisustvovanja utakmicama.    Mikić je imao ulaznicu za VIP ložu u delu u kom se nalazi i studio RTS-a.       

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Istraga zbog vređanja Vučića

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2014

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje incident u kome je Igor Mikić, tokom živog prenosa, pred kamerom RTS vređao premijera, na utakmici Srbija - Albanija...Protiv Mikića je podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, navodi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.