Isključeni zbog šutiranja navijača

Izvor: B92, 16.Dec.2013, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isključeni zbog šutiranja navijača

Na utakmici turskog prvenstva između Kasimpaše i Bešiktaša desila se bizarna scena, pošto su dvojica gostujućih fudbalera isključena zbog šutiranja navijača.

Ugo Almeida i Ramon de Moraiš Mota dobili su crvene kartone jer su šutirali navijača koji je uleteo na teren i sapleo njihovog saigrača Manuela Fernandesa.

Prvo su navijača na zemlju oborili igrači Kasimpaše, ali su potom pritrčali i gosti. Nastala je velika gužva u kojoj su Almeida i Mota gazili oborenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čoveka.

Incident se desio u 82. minutu, a dvojica fudbalera Bešiktaša su zbog napada dobili opomene, Brazilac je automatski isključen, dok je Almeida zaradio drugi žuti karton.

Kasimpaša je u lokalnom derbiju pobedila sa 2:1, a i pre tuče desio se jedan kontroverzan momenat, kada je defanzivac domaćih zaustavio napad Bešiktaša ubacivši drugu loptu na teren, u trenutku kada je Almeida .

Upad navijača na terene u Turskoj nije neobična stvar, u septembru je 20 navijača Galatasaraja zbog toga uhapšeno, dok se golman Bursaspora Harun Tekin potukao sa navijačem u aprilu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.