Incidet NA GROBLJU tokom MOLITVE na godišnjici JELENINOG UBISTVA!

Izvor: BKTV News, 02.Apr.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incidet NA GROBLJU tokom MOLITVE na godišnjici JELENINOG UBISTVA!

Muk zavladao na celom groblju!

Danas se navršava dve godine od kad je pevačica Jelena Marjanović pronađena mrtva na nasipu u Crvenki 2. aprila 2016. godine.

Tom povodom njen grob su danas posetile tetke, a nešto kasnije i porodica Marjanović. Doduše, ne u punom sastavu.

Naime, svekar Vladimir je došao u društvu kume Vere Vukomanović, ali i Zoranovog sina iz prvog braka Uroša Marjanovića, a kako običaju nalažu doneli su vino i žito.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Međutim, kada je došao sveštenik, tokom molitve, flaša sa vinom je pukla i tečnost se rasula pored groba.

Mnogi pristuni su prokomentarisali da je ovo neki "znak", a grobljem je na kratko zavladao muk.

Kako se danas navršava tačno dve godine od tragične smrti pevačice njena sestra od strica Teodora Krsmanović, objavila je fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk.

Fotografije ovog događaja možete videti OVDE.

Podsetimo, Zoran Marjanović, suprug Jelene Marjanović, osumnjičen je za njeno ubistvo. On je uhapšen 15. septembra, a Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno mu je produžio pritvor zbog uznemiravanja javnosti i zbog toga što je protiv njega u toku dopuna istrage.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.