Incidenti u Skoplju i Tetovu

Izvor: Blic, 10.Mar.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incidenti u Skoplju i Tetovu

U blizini gradskog parka u Skoplju kasno sinoć izbio je incident u kome su četiri osobe albanske nacionalnosti napale trojicu maloletnika. Skoplje

Kako je potvrđeno iz MUP-a, napadači su maloletnike pretukli pesnicama i metalnim palicama, a jedan od njih je završio u bolnici.

Iz MUP-a su saopštili da se ranije popodne dogodio još jedan incident, nalik na one iz prethodnih dana.

U Tetovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je napadnuta 16-godišnja devojčica makedonske nacionalnosti, dok se kretala ulicom. Nju je napala grupa mladića, albanske nacionalnosti koji su je prvo verbalno napali, a onda udarali nogama.

Makedonski mediji javili su sinoć i da su se dogodila još dva incidenata, jedan u Skoplju, u kome je napadnut 20 godišnji momak, a drugi u autobusu, ali policija još nije potvrdila te informacije.

U Makedoniji su se i tokom prethodne noći dogodili međuetnički incidenti, a zvaničnici, političari i medjunarodni predstavnici zahtevaju da se počinioci privedu pravdi i apeluju na smirivanje strasti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.