Izvor: Blic, 14.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Kosovskoj Mitrovici ranjeni policajac i napadač

Na pripadnike policije u Policijskoj stanici Jug u Kosovskoj Mitrovici tokom noći pucala je osoba čiji identitet još nije utvrđen, a tom prilikom ranjeni su jedan policajac i napadač, saopštila je danas Kosovska policijska služba (KPS).



Osoba stara između 35-40 godina oko 01.40 časova posle ponoći došla je do policijske stanice Jug u Mitrovici, i nakon kontakta sa policajcima počela da iz pištolja puca na njih.

"Tom prilikom je ranjen jedan pripadnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << KPS-a. Pripadnici policije koji su bili prisutni odgovorili su na vatru i ranili napadača", navodi se u saopštenju KPS-a

Ranjeni policajac i napadač su prebačeni u Kliničko bolnički centar u Prištini, i prema informacijama sa kojima raspolaže policija nisu u životnoj opasnosti.

Policija radi na utvrđivanju identiteta napadača. Na lice mesta su odmah po napadu izašle policijske jedinice i javni tužilac. Istragu o ovom slučaju preuzela je Direkcija za teška krivična dela koja deluje pri Glavnoj komandi policije u Prištini.

Srpska zastava na džamiji u Kosovskoj Mitrovici

Nepoznata osoba ili više njih prethodne noći istakli su na džamiji u južnom delu Kosovske Mitrovice srpsku zastavu koja je jutros uklonjena sa ovog verskog objekta.

Regionalni portparol Kosovske policijske službe (KPS) Besim Hoti izjavio je da se incident najverovatnije dogodio tokom minule noći i da je policiji jutros oko osam sati prijavljen slučaj. On je kazao da džamija nije oštećena a da je zastava postavljena na otvoreni prozor ovog verskog objekta.

Nakon što je prijavljen slučaj, na lice mesta su pored policije stigli i pripadnici Kfora za deminiranje koji su utvrdili da na objektu niti u njegovoj blizini nije bio postavljen eksploziv.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEPOZNATA OSOBA PUCALA U POLICAJCE U MITROVICI

Izvor: Kurir, 14.Jun.2008

PRIŠTINA, 14. juna (Tanjug) - Nepoznata osoba pucala je rano jutros na pripadnike Kosovske policijske službe ispred stanice u južnom delu Kosovske Mitrovice i tom prilikom su ranjeni jedan pripadnik policije i napadač, saopštila je danas KPS. Regionalni portparol KPS-a Besim Hoti izjavio je Tanjugu...

Nastavak na Kurir...

K. Mitrovica: Srbin pucao u policajca, zastava na džamiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2008

KOSOVSKA MITROVICA - Regionalni portparol Kosovske policijske slžbe (KPS) Besim Hoti izjavio je da je nepoznata osoba pucala rano jutros na pripadnike Kosovske policijske službe ispred stanice u južnom delu Kosovske Mitrovice i da su tom prilikom ranjeni jedan pripadnik policije i napadač...Hoti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ranjeni policajac i napadač

Izvor: Kurir, 15.Jun.2008, 07:37

KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznata osoba pucala je juče ujutru na pripadnike KPS ispred stanice u južnom delu Kosovske Mitrovice i tom prilikom ranjeni su jedan pripadnik policije i napadač. Regionalni portparol KPS Besim Hoti izjavio je da je policajac ranjen u predelu stomaka i da je policija uzvratila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.