Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Nov.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incidenti na utakmici Partizana i Novog Pazara

Fudbaleri Partizana gostuju Novom Pazaru u 14. kolu Superlige, a domaći navijači izazvali su prekid pogodivši trenera crno-belih Marka Nikolića petardom u grudi.

Petarda se odbila i eksplodirala pored šokiranog trenera Partizana, koji se odmah obratio zvaničnicima i arbitru Vladu Glođoviću.

Kada se situacija smirila, meč je nastavljen uz upozorenje domaćim gledaocima da će u slučaju novog incidenta tribina biti ispražnjena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << Partizan je poveo u 4. minutu, golom Danka Lazovića.

Fudbaleri Novog Pazara imaju podršku najvatrenijih navijača protiv Partizana, iako je prvobitno klub kažnjen zatvaranjem severne tribine.

Naime, disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je na dva meča severni deo stadiona kraj Jošanice zbog ubacivanja petardi na meču protiv Borca, ali je Novi Pazar iskoristio mogućnost žalbe u roku od osam dana.

Inače, novopazarska policija pojačala je kontrole na prilazima gradu, ali i u centru, kako bi u potpunosti sprovela odluku da navijači Partizana ne prisustvuju utakmici.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.