Incident u niškoj školi: Napao vršnjaka nožem

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 18:51

Incident u niškoj školi: Napao vršnjaka nožem

U niškoj Osnovnoj školi "Vožd Karađorđe" došlo je do incidenta pošto je učenika osmog razreda te škole nožem napao njegov vršnjak iz druge škole.

"Po pozivu radnika obezbeđenja škole na lice mesta izašla je interventna patrola i ekipa Hitne pomoći i od učenika koji je zatečen u dvorištu oduzet je nož. Incident se završio bez nanošenja telesnih povreda", kazali su u policiji, piše Telegraf.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Više javno tužilaštvo je obavešteno o događaju i napad je okarakterisan kao ugrožavanje bezbednosti.

Policija je istoga dana, kazali su u PU Niš, obavila istragu zbog fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na kojima je uslikan mladić sa pištoljem u rukama u blizini Osnovno škole "Dušan Radović".

"Nakon istrage je utvrđeno da je učenik osmog razreda te škole u rukama imao plastični pištolj", rekli su u policiji.

O tom događaju je takođe obavešteno Više javno tužilaštvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Incident u još jednoj školi u Srbiji: Napao vršnjaka nožem

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023

NIŠ - Niška policija potvrdila je danas da se u srijedu u kasnim popodnevnim časovima dogodio incident u niškoj Osnovnoj školi "Vožd Karađorđe", pošto je učenika osmog razreda te škole nožem napao njegov vršnjak iz druge škole.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.