Incident u nemačkom konzulatu

Izvor: RTS, 29.Apr.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u nemačkom konzulatu

Jedan muškarac ušao u nemački konzulat u Birčaninovoj ulici i pretio da će se ubiti. Iz konzulata izašao posle intervencije policije.

U nemački konzulat u Birčaninovoj ulici u Beogradu danas je ušao jedan muškarac, koji je pretio da će se ubiti, ali je odatle izašao posle intervencije policije, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Isti izvor je naveo da muškarac ima nemačko državljanstvo i da je tražio da mu u konzulatu pomognu oko "nekog problema".

Incident se dogodio oko 10.30, a u policiji nisu mogli da navedu više detalja. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ušao u nemački konzulat, pretio da će se ubiti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2013

Jedan muškarac ušao je danas u nemački konzulat u Birčaninovoj ulici i pretio da će se ubiti, ali je odatle izašao posle intervencije policije, rečeno je danas agenciji Beta u MUP-u Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pretio samoubistvom u nemačkom konzulatu

Izvor: Press, 29.Apr.2013

Kako je rečeno Tanjugu u ambasadi Nemačke i Birou MUP-a, incident se završio bez ikakvih posledica...Portparol nemačke ambasade Marko Čadež objasnio je da je jedan čovek oko 10 sati ušao u konzulat, poštujuću proceduru, došao do šaltera, ostavio pasoš i oproštajno pismo i rekao službenici...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.