Incident u makedonskom parlamentu: Pobacao dokumente, pa razbio računar VIDEO

Izvor: B92, 20.Nov.2023, 23:02

Incident u makedonskom parlamentu: Pobacao dokumente, pa razbio računar VIDEO

U Skupštini Severne Makedonije danas se dogodio incident tokom kojeg su poslanici Levice svoje amandmane bacili na potpredsednika Skupštine Gorana Mišovskog.

Zbog odbijanja amandmana koje su podneli poslanici Levice Dimitar Apasiev i Borislav Krmov došlo je do negodovanja, nakon čega je Krmov razbio monitor predsedavajućem sednice i razbacao amandmane.

U nastavku sednice Apasijev je burno reagovao i istakao da su amandmani nezakonito neovereni i odbijeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te da će zbog toga predsednik Skupštine Talat Džaferi otići u zatvor.

"To će biti uslov da Levica uđe u vladu posle izbora", poručio je on.

Predsedavajući Goran Mišovski bio je smiren i nastavio da vodi sednicu, naglašavajući da se rukovodi Poslovnikom i da je svaki amandman urađen po proceduri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Poslanik u Sobranju polomio kompjuter predsedavajućem

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2023

Poslanici Levice Dmitar Apasiev i Borislav Krmov su na sednci Sobranja Severne Makedonije polomili kompjuter predsedavajućem i gađali ga listovima papira sa njihovim amadmanima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.