Incident u kovid ambulanti u Kikindi, žena nasrnula na medicinsku sestru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 19:00

Incident u kovid ambulanti u Kikindi, žena nasrnula na medicinsku sestru

Ispred kovid ambulante Opšte bolnice u Kikindi danas se dogodio incident kada je jedna žena, koja je dovela pacijenta, verovatno supruga, nasrnula na medicinsku radnicu, prenose Novosti.

Kako se navodi, očevidac događaja je ispričao da je pre toga žena, starija od 60 godina, zvonila, pa lupala na staklena vrata, a kada je izašla medicinska radnica u skafanderu, ona joj se približila, stavila joj ruku na lice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ugurala je unutra.

Svedok je rekao da je žena dovela muškarca koji se teže kretao i da je bila vrlo nestrpljiva i nezadovoljna, jer su pacijenti ispred ambulante dugo čekali.

"Žena napadač i muškarac nisu došli, kako sam shvatio, zbog simptoma na koronu, već radi neke druge intervencije. Izgleda da im je trebao test da bi mogao da se obavi neki drugi pregled ili intervencija, ali je žena bila jako nezadovoljna i nestrpljiva", svedoči pacijent koji je prisustvovao incidentu.

U Policijskoj upravi Kikinda je potvrđeno da im je događaj prijavljen i da ispituju sve okolnosti koje su do njega dovele.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.