Incident u gradskom prevozu u Beogradu, napadač uhapšen

Izvor: RTS, 12.Nov.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u gradskom prevozu u Beogradu, napadač uhapšen

Na tramvajskoj stanici u Beogradu brojač putnika šutirao i gurao starijeg čoveka. Policija uhapsila napadača.

Policija je uhapsila Stefana Đikanovića, zbog sumnje da je na tramvajskoj liniji broj dva šutirao starijeg čoveka koji je pokušao da uđe u vozilo.



Đikanoviću je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati u kom roku će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti saslušan kod tužioca, rekla je Tanjugu portparol Prvog osnovnog javnog tužilaštva Irena Bjeloš.

Ona je navela da policija i Tužilastvo poseduju snimak incidenta na osnovu kog je identifikovan osumnjičeni.

Na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, rekla je Bjeloš.

Oštećeni starac i svedoci incidenta pozvani su putem sredstava javnog informisanja da se jave policiji, kako bi ovaj slučaj bio rasvetljen do kraja.

Portal Mondo preneo je ranije danas na svom sajtu snimak incidenta koji je jedan sugrađanin zabeležžio svojim mobilnim telefonom, a na kojem se vidi se kako brojač putnika u beogradskom gradskom prevozu šutira starijeg čoveka. 

Sekretarijat za saobraćaj nije direktno angažovao ljude za brojanje putnika, već je taj posao na tenderu poveren kompaniji CEP, koja je preko omladinskih zadruga angažovala više od 400 radnika.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Incident u GSP-u, napadač uhapšen

Izvor: RTS, 12.Nov.2014

Na tramvajskoj stanici u Beogradu brojač putnika šutirao i gurao starijeg čoveka. Policija uhapsila napadača. ..Policija je uhapsila Stefana Đikanovića, zbog sumnje da je na tramvajskoj liniji broj dva šutirao starijeg čoveka koji je pokušao da uđe u vozilo.....Đikanoviću je određeno policijsko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.