Incident u Veneciji: Albanci napali srpske učenike na ekskurziji; Otkriveno kada se vraćaju u Srbiju

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 12:08

Incident u Veneciji: Albanci napali srpske učenike na ekskurziji; Otkriveno kada se vraćaju u Srbiju

Grupa Albanaca napala je sinoć srpske učenike koji su boravili na ekskurziji u Veneciji.

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", u pitanju su učenici Zubotehničke škole u Beogradu, koje je grupa Albanaca presrela kada su izašli na plažu ispred hotela.

Među napadnutim učenicima, kako je za "Novosti" rekla majka čije je dete u ovoj grupi učenika na ekskurziji, ima i teže povređenih.

"Revoltirani smo svi", rekla je žena.

Kako tvrde "Novosti", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom dečaku glava je rasečena staklenom flašom, pa je bio na ušivanju, dok se za jednu učenicu sumnja da joj je slomljeno rebro.

Međutim, u međuvremenu se oglasila škola, koja je istakla da nema teže povređenih osoba.

Takođe, Ministarstvo prosvete je navelo da je jedna osoba lakše povređena, te da se đaci po programu vraćaju sutra, odnosno u utorak, u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.