Incident u Spužu: Zatvorenik poliven vrelim uljem

Izvor: Mondo, 29.Maj.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Spužu: Zatvorenik poliven vrelim uljem

Novi incident u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu kod Pogdorice - zatvorenik R.B vrelim uljem polio drugog osuđenika D.K.!

Prema saznanjima podgoričkog dnevnika, incident se desio u paviljonu A ZIKS-a gde su R.B. i D.K. smešteni.

Uprava spuškog zatvora je za incident saznala od drugih robijaša.

Dan piše da je D.K. već bio poliven vrelim uljem kada su komandiri došli ali nije želio da prijavi događaj. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Navodno, prethodno je došlo do verbalnog sukoba njih dvojice kada je R.B. uzeo posudu u kojoj je bilo zagrejano ulje i polio D.K.

O događaju je obaveštena policija i tužilac.

Pokrenuta je istraga kako bi se utvrdili svi detalji tog događa i eventualna krivična odgovornost zatvorenika R.B, navodi Dan.

U poslednje vreme broj incidenata u zatvoru se smanjio jer je direktor ZIKS-a Milan Tomić podigao bezbednost na viši nivo, navodi podgorički list.

Povećana je kontrola kako zatvorenika, tako i osoba koje im dolaze u posetu i učestali su pretresi po sobama, ali i tokom šetnji.

Službenici spuškog zatvora su u više navrata u blizini ograde objekta uočili sumnjive osobe koje su sprečili da zatvorenicima dostave nedozvoljene predmete ili narkotike.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.