Incident u Mostaru: Čelnik Veleža šakom udario arbitra Bjelicu

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Mostaru: Čelnik Veleža šakom udario arbitra Bjelicu

Velež je danas u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine izgubio od Olimpika rezultatom 3:1.

Nakon susreta desio se incident. Mostarci su bili nezadovoljni suđenjem arbitra Vladimira Bjelice koji je nakon kraja susreta fizički napadnut, prenosi Klix.ba.

Kako je naveo delegat utakmice Milan Janković iz Trebinja, nakon završetka susreta prilikom ulaska u tunel zamenik komesara za bezbednost FK Velež >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Salko Grbić je udario arbitra iz Istočnog Sarajeva zatvorenom pesnicom u predelu potiljka.

Disciplinska komisija Fudblaskog saveza Bosne i Hercegovine će sigurno odrediti žestoku kaznu Grbiću i Veležu zbog ovog propusta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Funkcioner Veleža šakom udario sudiju?

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2017, 16:40

Fudbaleri Veleža poraženi su u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine od Olimpika rezultatom 3:1, a nakon utakmice uslijedile su nemile scene...Naime, kako je delegat utakmice Milan Janković naveo u zapisniku, zamjenik komesara za bezbjednost FK Velež Salko Grbić fizički je nasrnuo na sudiju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.