Incident u Kniću, izboden pevač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Kniću, izboden pevač

U selu Bumbarevo brdo kod Knića, noćas je izboden šumadijski pevač i harmonikaš Slobodan Betulić - Betula (64), javljaju beogradski mediji.

U Kliničkom centru Kragujevac kažu da je Betulić hitno operisan tokom protekle noći i da je primljen sa ukupno sedam uboda.

Trenutno se nalazi na respiratoru i za sada je van životne opasnosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su T. M. (1953) zbog postojanja osnova sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju tako što je nožem zadao ubod šezdeset i četvorogodišnjem muškarcu i teško ga ranio.

Sumnja se da je T. M. sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu u selu Bumbarevo brdo, nakon verbalne rasprave i tuče nožem oštećenog povredio u predelu stomaka.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.