Incident nakon suđenja za masakr u Ribnikaru: Šta gledaš, zlo jedno FOTO

Izvor: B92, 30.Jan.2024, 13:56

Incident nakon suđenja za masakr u "Ribnikaru": "Šta gledaš, zlo jedno" FOTO

Roditelji dece ubijene u "Ribnikaru" postavili su fotografije svojih mališana ispred sudnice u kojoj su majka i otac dečaka ubice danas iznosili odbranu.

Kada se završilo ročište, Miljana Kecmanović izašla je i pogledala slike ubijene dece, a njihovi roditelji povikali su joj: "Šta gledaš zlo jedno".

Kako prenosi "Blic", kada je Milljana Kecmanović izašla iz sudnice, roditelji su joj povikali: "Žena monstrum, zlo, šta gledaš, šta gledaš".

Onda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su branioci Kecmanovića otišli do tužioca, koji je bio pored, dok je Miljana ostala da stoji na stepenicama nedaleko odatle.

Krivični postupak protiv Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović, oca i majke dečaka ubice, kao i protiv dvojice radnika streljane u koju je dečak išao sa ocem, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.