Incident na trolejbusu na liniji 28

Izvor: Studio B, 07.Sep.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na trolejbusu na liniji 28

Trolejbusu na liniji 28, jutros oko 10.30 sati, otkačila se trolna glava, deo koji spaja trolu sa kontaktnim vodom i uletela kroz prozor agencije Fibula u Vasinoj ulici broj 3.

U ovom incidentu nije bilo povredjenih, već je samo zabeležena materijalna šteta.

U GSP-u kažu da se trolna glava najverovatnije otkačila zbog ulegnuća šahta na kolovozu na koje je trolejbus naišao.

Vozilo je odvezeno na dalje ispitivanje da bi se utvrdio tačan uzrok kvara.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trola se otkačila i napravila štetu

Izvor: B92, 07.Sep.2010

Beograd -- Metalni deo trole, koji se otkačio, jutros je uleteo u turističku agenciju u centru Beograda i polomio staklo na prozorima... Kako kažu zaposleni u agenciji, deo trole je pao na prodajno mesto i samo pukom slučajnošću nije nikoga povredio...Na lice mesta došli su i zaposleni u tehničkoj...

Nastavak na B92...

Trola upala u kancelariju!

Izvor: Press, 08.Sep.2010, 00:52

Deo trole otkačio se sa vozila na liniji 28 u Vasinoj ulici, uleteo kroz prozor turističke agencije na prvom spratu zgrade i polupao stakla! U samom centru grada, juče ujutru, dogodio se krajnje neobičan i opasan incident! Trolejbusu na liniji 28, oko...

Nastavak na Press...

Deo trole upao u kancelariju

Izvor: Mondo, 08.Sep.2010

Deo trole otkačio se sa vozila na liniji 28 u Vasinoj ulici i uleteo kroz prozor turističke agencije na prvom spratu zgrade.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.