Incident na snimanju Gladijatora 2: Šest osoba zadobilo povrede

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 08:09

Incident na snimanju Gladijatora 2: Šest osoba zadobilo povrede

Znamo koliko filmski setovi mogu biti opasni, posebno kada su u pitanju filmovi koji sadrže mnogo vratolomija.

Nažalost, tokom snimanja filmova Rust i Indian 2, neki su čak platili životom, a sada se nesreća dogodila na snimanju filma Gladijator 2, piše Varieti.

Incident se dogodio 7. juna dok je ekipa snimala kaskadersku scenu u Maroku. Portparol Paramount Pictures potvrdio je medijima da je došlo do nesreće u kojoj je "nekoliko članova posade zadobilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede koje nisu opasne po život".

"Medicinske ekipe su bile na licu mesta i svim nastradalima je odmah pružena neophodna medicinska pomoć. Svi su u stabilnom stanju", rekao je on.

Varieti prenosi da je šest osoba povređeno, od kojih su četiri još u bolnici. Reč je o opekotinama koje su zadobili kada je vatrena lopta progutala nekoliko ljudi na setu.

Gladijator je bio jedan od najpopularnijih filmova 2000. godine. U nastavku u režiji Ridlija Skota, Pol Meskal je dobio glavnu ulogu. Rasel Krou, koji je igrao Maksimusa Decimasa Meridija u originalnom filmu, potvrdio je ranije ove godine da se neće pridružiti glumačkoj ekipi drugog dela, koji bi trebalo da bude objavljen 22. novembra 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.