Incident na magistrali kod Nove Varoši: Oštećen automobil, velika opasnost preti na ovom putu FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 16:25

Incident na magistrali kod Nove Varoši: Oštećen automobil, velika opasnost preti na ovom putu FOTO

Na magistralnom putu Nova Varoš – Prijepolje došlo je do saobraćajnog incidenta kada se veća količina kamenja obrušila na kolovoz i oštetila automobil.

"Incident se dogodio nedaleko od Bistrice na putu od Nove Varoši prema Prijepolju kod tunela, kada je stena, usled odrona, pala na put i oštetila automobil koji je prolazio. Srećom, vozač je prošao bez povreda, ali je vozilo pretrpelo značajnu materijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štetu. Ovaj incident je podsetnik na opasnosti od odrona duž puteva, posebno u područjima gde su stene prisutne", kaže za Rinu jedan od očevidaca.

Jaka kiša, koja je u nedelju padala na području Nove Varoši i Prijepolja, pokrenula je brojne odrone duž saobraćajnica u ovom kraju.

"Naročito je kritična deonica od Kokinog Broda do Gostuna i graničnog prelaza sa Crnom Gorom. Manjeg odrona bilo je i na putu od Bistrice prema Priboju", dodaju vozači koji su se našli na mestu odrona.

Nadležne ekipe su odmah izašle na mesto odrona i uklonile veliku količinu kamenja, a na vozače se apeluje da budu oprezni u kanjonima i usecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.