Incident na Kapitolu: Uočena naoružana osoba? Stigla naredba: Napustite zgradu FOTO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 21:57

Incident na Kapitolu: Uočena naoružana osoba? Stigla naredba: Napustite zgradu FOTO

Vašington -- Osoba za koju postoji mogućnost da je naoružana primećena je danas u američkom Kapitolu.

To je saopštila policija Kapitalo i pozvala ljude koji se nalaze u kancelarijama u zgradi Senata da pronađu zaklon gde su se zatekli

Kako prenosi Rojters, američki Senat je na letnjoj pauzi i većina poslanika nije u svojim kancelarijama.

''Ako se nalazite u zgradi Senata, svi treba da pronađu sklonište gde su se zatekli, jer je prijavljeno moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prisustvo naoružane osobe. Treba napomenuti da nemamo potvrđene izveštaje o pucnjavi", navodi se u saopštenju policije američkog Kapitola na društvenim mrežama.

Policija je saopštila da je reagovala na hitni poziv.

Policija nije pronašla napadača i nije bilo povređenih nakon izveštaja o mogućem upadu čoveka sa oružjem u kompleks američkog Kapitola i moguće je da se radilo o ''lažnom pozivu'', izjavio je kasnije portpatol policije Hju Kerju.

''Primili smo poziv o navodnom napadaču, ali deluje kao da je lažna uzbuna. Nema povređenih i nismo pronašli nadača'', rekao je on, prenosi Glas Amerike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.