Incident kod Gnjilana

Izvor: RTS, 26.Avg.2013, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident kod Gnjilana

Trojica Albanaca pretukla su Marka Stankovića iz Gnjilana i oduzela mu vozilo. Kancelarija za KiM traži da budu pronađeni i kažnjeni odgovorni za napad.

U selu Stanišor u blizini Gnjilana, trojica Albanaca pretukla su Marka Stankovića iz Gnjilana. Marko je bio sa devojkom, a napadači su mu oduzeli vozilo.

Teže povređen mladić najpre je prebačen u gnjilansku bolnicu, a kada mu se stanje pogoršalo, prevezen je u Kliničko-bolnički centar u Gračanici. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Kako javlja novinar TV Šilovo Jovan Simić, incident ispituje kosovska policija.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije zatražila je da budu pronađeni i kažnjeni odgovorni za napad.

Više je nego jasno da je ovaj napad usmeren protiv nastojanja da se na Kosovu i Metohiji 3. novembra organizuju i sprovedu lokalni izbori i da se obezbedi trajna stabilnost, navodi se u saopštenju Kancelarije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Incident kod Gnjilana

Izvor: B92, 26.Avg.2013

Gnjilane, Beograd -- Trojica Albanaca pretukla su Marka Stankovića iz Gnjilana i oduzela mu vozilo, javio je sinoć RTS...U selu Stanišor u blizini Gnjilana, trojica Albanaca pretukla su Marka Stankovića iz Gnjilana. Marko je bio sa devojkom, a napadači su mu oduzeli vozilo.Otac napadnutog, Stanoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.