Incident: Vozač koji je prevozio decu zapalio autobus

Izvor: Mondo, 20.Mar.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident: Vozač koji je prevozio decu zapalio autobus

Na autoputu u Italiji dogodio se incident, kada je vozač autobusa zaustavio vozilo, koji je prevozio decu školskog uzrasta, rekao putnicima da izađu napolje, polio unutrašnjost vozila benzinom i zapalio autobus, saopštile su italijanske

Foto: Tanjug/Daniele Bennati/ANSA via AP

Italijanski mediji navode da je vozač, Italijan poreklom iz Senegala, odmah uhapšen.

Motiv za napad, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji se dogodio na periferiji Milana, za sada nije poznat.

Kako navodi AP, 12 dece i dvoje odraslih prevezeno je u bolnicu, ali su vlasti prijavile da je samo jedna osoba povređena.

Prema navodima italijanske agencije ANSA, u autobusu se nalazilo oko 50 dece iz okruga Kremona, koji pripada regiji Lombardija.

VATRENO U KUŠADASIJU: Turčin zapalio autobus Laste

Na objavljenom video snimku vide se vatrogasci kako gase požar, koji je u potpunosti progutao autobus, ostavivši za sobom samo ugljenisani metalni okvir.

Jedan zvaničnik rekao je za Skaj TG24 da su deca srednjoškolskog uzrasta obavestila zvaničnike o podmetanju pažara.

POLGEDAJTE FOTOGRAFIJE:
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT U ITALIJI: Vozač pokušao da zapali autobus sa decom

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2019

Na autoputu u Italiji dogodio se incident, kada je vozač autobusa, poreklom iz Senegala, zaustavio vozilo, u kojem su se nalazila uglavnom deca školskog uzrasta i njihovi roditelji, zapalio autobus Na autoputu u Italiji dogodio se incident, kada je vozač autobusa, poreklom iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.