Igrači razdvajali Itudisa i Džeksona (video)

Izvor: MVP.rs, 27.Nov.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači razdvajali Itudisa i Džeksona (video)

Incident u taboru Armejaca.

CSKA je lako nadigrao Nižnji Novgorod u utakmici VTB lige. Ipak, pored samog ubedljivog trijumfa, duel je obeležio i incident koji se odigrao u taboru Moskovljana. Naime, trener Dimitris Itudis i igrač Eron Džekson, ušli su u "klinč" zbog kojeg su i drugi morali da reaguju i da ih razdvoje. Džekson je zatim napustio klupu svoga tima i nije se više vraćao. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

VTBリーグ:CSKA vs NN

またしてもスロースタートのCSKA。何でこんなに立ち上がりに3P食らうんだろ?

最初のタイムアウトでItoudis HCとAaron Jacksonがで揉める。AJはそのままどこかに行ってしまい、ベンチに戻らなかった。何やら不穏な空気が… pic.twitter.com/48YY3gMpW8

Kada je sam meč u pitanju, Miloš Teodosić je ponovo bio najbolji. Srpski košarkaš je ubacio 10 poena (3/4 za tri, 1/1 sa penala), uz osam asistencija. Dmitri Kulagin je učestvovao sa 15 poena. Diandre Kejn je sa druge strane bio zapažen sa 22 poena i četiri skoka.

Zenit je ponovo odigrao sjajan duel. Tim iz Sankt Peterzburga je u gostima savladao Jenisej (100:75), a Stefan Marković je bio jedan od boljih sa 12 poena, pet uhvaćenih lopti i četiri asistencije. Rajan Tulson je bio efikasan sa 24 poena. U poraženoj ekipi, Toni Tejlor je ubacio 20.

Takmičenje u VTB ligi će biti nastavljeno 3. decembra.

REZULTATI:

Cmoki Minsk - Himki 73:77 (Gagić 2p)

Lokomotiva Kubanj - VEF Riga 107:64 (Bezbradica 4p)

Jenisej - Zenit 75:100 (Marković 12p, 5sk, 4as)

CSKA - Nižnji Novgorod 105:78 (Teodosić 10p, 8as)

Parma - Astana 65:82 (Anđušić 4p)

(foto: Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.