Igrači Portsmuta se potukli vešalicama za odeću

Izvor: Blic, 05.Avg.2009, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Portsmuta se potukli vešalicama za odeću

Mala turneja engleskog premijerligaša Portsmuta po Portugalu okončala se nesvakidašnjim incidentom kada su se dvojica pijanih igrača Dejvid Nadžent i Mark Vilson vešalicama potukli u hotelskoj sobi.

Kako britanski mediji pišu, igrači su se sukobili u hotelu u Gimarešu nakon poraza od Benfike od 4:0, nakon što im je trener dozvolio da loš rezultat prebole uz alkohol. Najpijaniji među njima, Nadžent i Vilson, žestoko su se posvađali u sobi nakon čega su, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostrvski mediji nezvanično saznaju, počeli da se šamaraju koristeći čak i vešalice za odeću. Portparol "pompeja" saopštio je ovim povodom da su dvojica fudbalera kažnjena oduzimanjem dvonedeljne plate zbog narušavanja discipline.

"Sukob je rešen internim putem i klub se više povodom ovog incidenta neće oglašavati", stoji u saopštenju Portsmuta.

Prema pisanju britanskog "Tajmsa", sukob Nadženta i Vilsona odslikava pravo stanje stvari kluba koji grca u dugovima i kojem je jedino rešenje da, poput prodaje Glena Džonsona Liverpulu, tim putem nastavi da opstaje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.