Igor Mikić ipak iza rešetaka, napao policajce

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Mikić ipak iza rešetaka, napao policajce

Igor Mikić, protiv koga je letos odbačena krivična prijava zbog vređanja premijera Aleksandra Vučića u direktnom prenosu na RTS, ipak se nalazi iza rešetaka, jer je nedavno napao policajce.

Naime, Mikić je uhapšen 19. novembra, a 21. mu je odredjen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo, rekla je Tanjugu portparol Drugog osnovnog tužilaštva Milica Ljubičić.

Ona je dodala da se Mikić tereti za krivično delo napad na službeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lice, odnosno policajce.

Mediji su preneli da je Mikić uhapšen nakon incidenta u Bulevaru vojvode Mišića, kod beogradskog Sajma kada se svadjao s policajcima koji su bili u civilnom automobilu.

Mikić je poznat javnosti zbog incidenta iz oktobra prošle godine kada je tokom direktnog prenosa utakmice Srbija - Albanija na Radio-televiziji Srbije uleteo ispred kamere i u kadar i vredjao premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Nakon sprovedenog postupka krivična prijava kojom je bio osumnjičen za krivično delo nasilnicko ponašanje na sportskim priredbama ili javnom skupu je odbačena 30. jula.

Incident se dogodio nakon što su albanski navijači na Partizanovom stadionu pustili dron sa zastavom "velike Albanije".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Mikić ipak iza rešetaka jer je napao policajce

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2015

Igor Mikić, protiv koga je letos odbačena krivična prijava zbog vređanja premijera Aleksandra Vučića u direktnom prenosu na RTS, ipak se nalazi iza rešetaka, jer je nedavno napao policajce...Mikić je uhapšen 19. novembra, a 21. mu je odredjen pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi mogao da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.