Identifikovan UBICA na turniru video-igara (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovan UBICA na turniru video-igara (VIDEO)

Identifikovan je napadač koji je pucao na turniru u igranju video-igara u Džeksonvilu, u SAD. Policija je saopštila da je napadač 24-godišnji Dejvid Kac iz Baltimora. On je ubijen, a prethodno je ubio dve osobe i ranio devet.   Iz službe šerifa Džeksonvila incident je okarakterisan kao "masovna pucnjava". Saopšteno je i da je napadač belac i da je upucan na licu mesta.   Osim napadača na licu mesta nađene su i dve mrtve osobe i devet ranjenih. Iz šerifove kancelarije kažu i da je napadač koristio barem jedan pištolj.   ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTREBER BEZ EMOCIJA POČINIO MASAKR: Dejvid Kac, ubica iz Džeksonvila živeo za video-igre, jedan poraz je bio previše (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Avg.2018

Mladić osumnjičen za pucnjavu je na turniru u video-igrama u američkom gradu Džeksonvilu je 24-godišnji Dejvid Kac.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.