IZ AVIONA ISPALO TRI TONE ZLATA U POLUGAMA

Izvor: Radio Dunav, 15.Mar.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ AVIONA ISPALO TRI TONE ZLATA U POLUGAMA

Vrata na ruskom teretnom avionu An-12 koji je prevozio dragocene metale slučajno su se otvorila pri poletanju sa aerodroma u Jakutsku na dalekom istoku zemlje i po pisti se rasulo oko tri tone zlata, prenosi danas ruska novinska agencija Tass.
U toku je istraga oko ovog incidenta.
Avion An-12 aviokompanije Nimbus poleteo je danas iz Jakutska za Krasnojarsk sa 9,3 tone zlata i drugih dragocenih metala, prema saopštenju državnog Istražnog odbora.
Prema preliminarnim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << pronadjeno je 172 poluga težine 3,4 tone, navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova te oblasti i dodalo da je deo tereta ispao zato što vrata nisu bila dobro pričvrćena, prenosi Tass.
Avion je bezbedno sleteo na aerodromu Magan, 12 kilometara od Jakutska. U avionu je bilo pet članova posade i niko nije povredjen.
Slike objavljene preko društvenih mreža pokazuju zlatne poluge rasute po pisti, prenosi agencija AP.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Iz ruskog aviona pri poletanju ispalo tri tone zlata u polugama

Izvor: Beta, 15.Mar.2018

Vrata na ruskom teretnom avionu An-12 koji je prevozio dragocene metale slučajno su se otvorila pri poletanju sa aerodroma u Jakutsku na dalekom istoku zemlje i po pisti se rasulo oko tri tone zlata, prenosi danas ruska novinska agencija Tass.U toku je istraga oko ovog incidenta. Avion An-12 aviokompanije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.