ISPLIVAO SNIMAK JEZIVOG NAPADA NA SLOBINU ŽENU! Bivši suprug je zverski bacio na asfalt!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 10:11

ISPLIVAO SNIMAK JEZIVOG NAPADA NA SLOBINU ŽENU! Bivši suprug je zverski bacio na asfalt!

Incident se dogodio pred decom!

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, nedavno je napadnuta od strane bivšeg supruga, i to ispred svoje kuće u Višnjičkoj banji, kada je bivšem mužu davala decu.

Jelena je zbog nanesenih povreda odmah otišla u Urgentni centar, gde je ustanovljena povreda noge, koja joj je odmah zavijena, a kasnije je dala i izjavu u policiji.

Sada se pojavio snimak sa sigurnosnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamera, koje su zabeležile jeziv napad.

Naime, Jelenin bivši muž došao je do nje kako bi uzeo decu.

Jelena je ušla u auto, na zadnje sedište, kako bi vezala njihovog sina, kada ju je bivši iz nepoznatih razloga zgrabio s leđa, izvukao iz auta i bacio na asfalt.

Sloba Radanović je u tom trenutku bio odsutan, i to čak u Sloveniji, budući da je tamo imao zakazan nastup. Jelena je u bolnicu otišla u pratnji rođene sestre.

Nakon napada, ona se oglasila na svom Instagramu i objasnila da već duže vreme trpi maltretiranje bivšeg supruga.

„Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski“, napisala je Jelena na Instagramu, pa dodala:

„Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga. U policiju može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere. A danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke.“

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.