INSTRUKTOR PLIVANJA SILOVAO DEVOJČICU (7) Horor na bazenu, odmah se oglasila policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 21:23

INSTRUKTOR PLIVANJA SILOVAO DEVOJČICU (7) Horor na bazenu, odmah se oglasila policija

Nadležni organi odmah reagovali.

Policija u Bukureštu uhapsila je 20-godišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, saopštila je danas policija. Reč je o instruktoru plivanja iz KS Dinamo, kluba koji je saopštio da je posle incidenta otpustio zaposlenog.

- Uprava kluba sarađuje i sarađivaće sa istražiteljima radi što bržeg rešavanja ovog slučaja, stavljajući na raspolaganju snimke koje su snimile nadzorne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamere u prostoru bazena, saopštili su iz kluba.

Trinaestog februara majka devojčice prijavila je slučaj policijskoj stanici i tom prilikom rekla da je njena sedmogodišnja maloletna ćerka žrtva silovanja, a da je delo počinio njen instruktor plivanja.

Policija je saopštila da je zločin počinjen u prostorijama bazena u okviru kluba.

Reč je o Sportskom klubu Dinamo, a instruktor plivanja ima ugovor o sportskim aktivnostima sa klubom. Prema informacijama, sedmogodišnja devojčica je bila u bazenu sa instruktorom, kada je dvadesetogodišnji mladić počinio delo, a nadzorne kamere su snimile lice mesta.

Devojčica je otišla kući, ispričala majci šta se dogodilo, a žena je obavestila policiju. Mladić nije pružio otpor kada ga je pokupila policija, prenosi Libertatea.

On je priveden na saslušanje i određen mu je pritvor do 24 sata. Sud je izneo predlog da u pritvoru bude 30 dana.

(Srbija Danas/Blic)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.