Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U VRANJU Razjareni roditelj pretio osmacima jer ne vole njegovog sina nasilnika

Učenici Osnovne škole "Branko Radičević" u Vranju uznemireni su zbog incidenta koji se dogodio 21. oktobra popodne, kada je roditelj S.K. zbog neslaganja i netrpeljivosti njegovog sina sa nekim vršnjacima u osmom razredu pretio učenicima.

Sredovečni roditelj bahato je banuo u školu i verbalnim deliktom pripretio učenicima osmog jedan odeljenja "da više ne diraju i uznemiravaju njegovog sina". Odmah posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << incidenta školska uprava pozvala je policiju, pa je patrola ubrzo stigla u takozvanu šestu školu u naselju Ogledna stanica u Vranju.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je da su đaci škole bili svedoci nemilog slučaja, bahatog i nasilničkog ponašanja pobesnelog sredovečnog muškarca.

- Nemio slučaj prijavljen je Policijskoj upravi. Kada bude utvrđeno činjenično stanje, pripadnici MUP-a procesuiraće slučaj i preduzeti odgovarajuće zakonske radnje, o čemu će biti obaveštena javnost - rekao je Dragan Stamenković.

Prema nezvaničnim saznanjima,većina maturanata iz odeljenja nije u dobrim odnosima sa dečakom. Navodno omraženog dečaka mnogi učenici ne trpe zbog nasilničkog ponašanja i nediscipline i vidno ga izbegavaju ga. Dečak nasilnog roditelja navodno je ranije pretio pojedinim đacima u školi, naročito vršnjacima u odeljenju. Policija je jednom prilikom bila prinuđena da interveniše ,jer je maloletni nasilnik pretio učeniku S.T. Ispostavilo se da je đak dete prosvetnog radnika iz Vranja.

- Nisam prisustvovao incidentu, ali su mi kolege sve ispričale. Osuđujem roditelja što je nekulturno i siledžijski uplašio i uznemirio učenike. Kolege su mi rekle da je roditelj siledžija verbalno napao i pretio devojčicama škole. Nedopustivo je da roditelj napada mirne i disciplinovane učenike, pogotovo što se zna da se njegov sin nasilnički ponaša. U nekoliko navrata protiv njegovog sina preduzete su disciplinske mere i školska uprava ga je kažnjavala. I njegov stariji brat bio je problematičan, rekao je profesor ove škole.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Blic: Pretio učenicima koji idu u razred sa njegovim sinom

Izvor: B92, 22.Okt.2016

Vranje -- Roditelj jednog deteta Osnovne škole "Branko Radičević" u Vranju pretio je učenicima koji idu u razred sa njegovim sinom, piše “Blic”...Kako navode, pripretio je učenicima "da više ne diraju i uznemiravaju njegovog sina", a odmah posle toga školska uprava pozvala je policiju...Portparol...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.