INCIDENT U VELIKOJ ŽUPI: Mladić (28) priveden zbog pretnji policajki da će da je zapali

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U VELIKOJ ŽUPI: Mladić (28) priveden zbog pretnji policajki da će da je zapali

Ometao službeno lice

U mestu Velika Župa, prilikom obavljanja službene dužnosti službenika saobraćajne policije, došlo je do ometanja od strane B. M. (28), koji je višestruki povratnik u činjenju krivičnih dela, navodi se u saopštenju Nezavisnog sindikata policije.

Meta verbalnog napada je bila policajka, kojoj je nasilnik pretio da će joj ugroziti život na taj način što će je politi benzinom i zapaliti policijsko službeno vozilo.

Predmet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postupanja je bilo oštećenje vozila na parking prostoru od strane vozila koje je pripadalo porodici B. M.

U saopštenju se navodi i da je B. M. lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu u Prijepolju nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 časova.

Osumnjičeno lice zatim je odlukom sudije Osnovnog suda pušteno da se brani sa slobode, zbog čega Nezavisni sindikat policije apeluje da se ta odluka preispita, jer se na taj način prestupnici ohrabruju da u napadima na službena lica mogu proći nekažnjeno.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.