Izvor: S media, 11.Okt.2012, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Komandir nokautirao policajca?

Dragan Terzić (52), saobraćajni policajac Policijske uprave u Valjevu, tvrdi da ga je komandir Aleksandar Vilotijević u sredu uveče nokautirao - udario ga pesnicom u uvo i probio mu bubnu opnu! U Policijskoj upravi u Valjevu, međutim, ističu da je starešina saobraćajca zaustavio u automobilu bez registarskih tablica, pa je Terzić pobegao.

Terzić ističe da je, kad je u sredu uveče automobilom „pežo“ pošao kod prijatelja, u retrovizoru primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da se u vozilu iza nalazi njegov pretpostavljeni. Obojica, veli, nisu bili na dužnosti.

"Kad mi je komandir pokazao da se zaustavim, to sam učinio i otvorio prozor, čekajući da čujem razlog zbog čega mi je naložio da stanem", objašnjava Terzić. "Umesto objašnjenja, komandir je počeo da me vređa, a kad sam, ne želeći da sa njim ulazim u svađu, nameravao da pokrenem automobil, pokušao je da izvadi ključeve iz kontakt-brave, pritom polomivši komandu za brisače na volanu. Uspeo sam nekako da upalim kola, ali me je onda Vilotijević snažno pesnicom udario u levo uvo."

Saobraćajac je, kaže, odmah otišao u Urgentni centar Zdravstvenog centra u Valjevu.

"Komandira sam iste večeri prijavio dežurnoj službi valjevske policije", kaže Terzić. "Policajci, međutim, nisu prihvatili moj zahtev da Vilotijeviću urade alko-test, uzmu otiske sa mojih kola i evidentiraju da je slomljena ručica", komanda brisača na volanu.

Aleksandar Vilotijević, tvrdi da Terzića nije udario. U izveštaju o događaju, koji je sačinio, naveo je da je Terzića zatekao u automobilu bez registarskih tablica, te mu je naložio da se zaustavi i sačeka patrolu.

"Terzić je počeo da me vređa i pobegao je kolima, ne sačekavši patrolu", tvrdi Vilotijević.

U PU u Valjevu sprovode istragu o ovom događaju.

(Novosti)

FOTO: Novosti

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Valjevo: Komandir nokautirao policajca?

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2012

DRAGAN Terzić (52), saobraćajni policajac Policijske uprave u Valjevu, tvrdi da ga je komandir Aleksandar Vilotijević u sredu uveče nokautirao - udario ga pesnicom u uvo i probio mu bubnu opnu! U Policijskoj upravi u Valjevu, međutim, ističu da je starešina saobraćajca zaustavio u automobilu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.