Izvor: Blic, 30.Nov.2016, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U SENTI Vlasnik kablovske televizije napao policajce, poreske inspektore izbacio

Patrolu policije i inspektore Poreske policije, koji su došli zbog pretresa prostorija povodom nelegalnog emitovanja kablovskog televizijskog programa napao je vlasnik kablovske televizije "Pansat" Bela Molnar (64) iz Sente.

Prema policijskom saopštenju, on je policajce vređao, a jednog od njih je dva puta udario rukom, dok je inspektore Poreske policje je isterao iz prostorija. Epilog nemilog događaja u prostorijama "Pansata" je 48 časovno policijsko zadržavanje za Molnara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog sumnje da je počinio krivična dela napada i sprečavanje službenih lica u vršenju službene dužnosti.

Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Senta Mirko Gašović potvrdio je da je, nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak osumnjičenom vlasniku i direktoru "Pansata" Beli Molnaru određen pritvor u trajanju do 30 dana. Protiv njega je pokrenut krivični postupak zbog nelegalnog emitovanja pograma na kablovskoj televiziji.

Prema rečima Gašovića osumnjičeni se tereti da je prilikom napada policajcu naneo lakše telesne povrede. Iz PU Kikinda saopšteno je da se B.M. tereti da je prilikom pretresa poslovnih prostorija vređao policijske službenike i jednom od njih zadao dva udarca u predelu glave, kao i da je iz iz prostorija isterao inspektore Poreske policije.

Protiv njega je podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio četiri krivična dela neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava. Još ga terete da je kao odgovorno lice privrendog subjekta iz Sente, bez odobrenja nosioca autorskog prava i zaključenog ugovora o ustupanju prava kablovskog reemitovanja, vršio javno objavljivanje muzičkog sadržaja i televizijskih kanala, putem svoje kablovske mreže do krajnjih korisnika.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Senta: Direktor pretukao policajce i isterao inspektore

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2016, 10:02

Direktor firme "Pansat" u Senti B. M. vređao je patrolu policije i Poreske inspektore kada su poslom došli u prostorije i jednom od policajaca zadao dva udarca rukom, a inspektore isterao iz prostorija...Oni su u "Pansat" došli radi pretresa prostorija povodom nelegalnog emitovanja kablovskog televizijskog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.