Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U PRIJEPOLJU Zalutali metak ranio dečaka u leđa

Dečak M. T. (9) iz Prijepolja ranjen je juče oko 17 sati od zalutalog metka u dvorištu svoje kuće u prijepoljskom naselju Velika Župa.

Mališana je tane pogodilo u leđa u trenutku kada se sagnuo da zaveže pertlu, lakše je povređen i odmah je zbrinut u bolnici u Prijepolju.

Hirurškom intervencijom dečaku je odstranjeno zrno, koje je, srećom u nesreći, u njegova leđa uletelo tupim delom.

M.T. je i dalje pod nadzorom lekara koji kažu da nije životno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ugrožen.

Odakle je ispaljen metak, a pretpostavka je da je dečak povređen nakon rikošeta, još se utvrđuje.

Prijepoljem kruži priča da je metak ispaljen tokom šenlučenja za vreme jednog veselja, ali potvrdu tome nismo dobili ni u prijepoljskoj policiji, ni u tužilaštvu, gde tvrde da se još ne zna ko je i odakle ispalio umalo koban hitac. Odavde poručuju da su u toku informativni razgovori u cilju rasvetljavanja ovog događaja.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT U PRIJEPOLJU: Dečak (9) se sagao da zaveže pertlu i zalutali metak ga pogodio u leđa

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Metak ga je pogodio u leđa u trenutku kada se sagao da zaveže pertlu Sa lakšom povredom je odmah zbrinut u bolnici u Prijepolju gde mu je hirurški odstranjeno zrno, koje je, srećom, u njegova leđa uletelo tupim delom..MT je i dalje pod nadzorom lekara koji kažu da nije životno ugrožen..Odakle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.