INCIDENT U PODGORICI: Muškarac POLOMIO LOBANJU policajcu, i to u STANICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:51

INCIDENT U PODGORICI: Muškarac POLOMIO LOBANJU policajcu, i to u STANICI

Na teret mu se stavlja teško ubistvo u pokušaju.

Sinoć oko 20:45 časova u prostorijama za zadržavanje Odeljenja bezbednosti Podgorica fizički je napadnut policijski službenik radno angažovan na obezbeđenju prostorija za zadržavanje, koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Prilikom izvođenja zadržanog lica do toaleta, koji je u prostorijama za zadržavanje boravio zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, isti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je fizički napao policijskog službenika i tom prilikom mu je nanio tešku telesnu povredu, naprsnuće lobanje.

Lice je savladano uz upotrebu sredstava prinude, to jest fizičkom snagom, i smešteno u prostoriju za zadržavanje.

Povređeni policijski službenik je upućen na ukazivanje lekarske pomoći u Urgentni brol Kliničkog centra Crne Gore, te je zadržan na odeljenju neurohirurgije radi daljeg posmatranja.

O događaju je obavešten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama optuženog stiču elementi krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.