INCIDENT: Ognjena Vranješa DAVIO saigrač! Odmah je UZVRATIO, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 23:11

INCIDENT: Ognjena Vranješa DAVIO saigrač! Odmah je UZVRATIO, a onda...

Umešao se i zakuvao situaciju...

Kolege jesu, prijatelji ne moraju da budu i svako ko se bavio bilo kakvim ekipnim sportom zna da i među saigračima ume da varniči. Međutim, retko se to viđa na terenu, a još ređe na terenu kad se utakmica ne igra. A baš to se desilo u večerašnjem sudaru AEK-a i Panatinaikosa. U jednoj od dve glavne uloge reprezentativac BiH i bivši štoper Crvene zvezde Ognjen Vranješ.

Igrao se naime 22. minut meča kada ja arbitar pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrače da odu do klupa kako bi se osvežili zbog vrućine u Atini. Italijan Danijele Verde je prema navodima grčkih medija u tom trenutku razgovarao sa trećim kapitenom AEK-a Mihalisom Bakakisom, Vranješ je prišao i umešao se u priču i tu negde se situacija zakuvala.

Niko ne zna čime je to Vranješ iznervirao Verdea, ali je ovaj odmah skočio i krenuo da jednom rukom davi 30-godišnjeg Banjalučanina koji je naravno odmah uzvratio. Prisutni su se odmah umešali i razdvojili dvojicu saigrača, a šef stručnog štaba Masimo Karera ih je potom naterao da se jedan drugom izvine i pomire.

Šta se zapravo desilo – niko još ne zna.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.