INCIDENT NA UTAKMICI Policija radi na identifikaciji huligana koji je bakljom pogodio člana Skupštine KSS

Izvor: Blic, 20.Feb.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA UTAKMICI Policija radi na identifikaciji huligana koji je bakljom pogodio člana Skupštine KSS

Protiv za sada nepoznatog huligana koji je bakljom pogodio člana skupštine Košarkaškog saveza Srbije Miodraga Radovića (59) na finalnom meču Kupa Radivoja Koraća u Nišu biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Policija je saopštila da će prijava biti podneta Višem tužilaštvu u Nišu.

- Intenzivni rad policije na identifikaciji izvršioca ovog krivičnog dela je u toku - saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je iz niške policije.

Baklja je doletela sa sa južne tribine hale „Čair“, na kojoj su bili navijači Partizana, ka severnoj tribini, gde su bile pristalice Crvene Zvezde. Povrede oka koje je zadobio Radović okvalifikovane su kao teške telesne.

Policija je saopštila da su protiv 10 osoba podnete krivične prijave u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave jer su pokušali da uđu u halu „Čair“ sa falsifikovanim ulaznicama.

Ovim navedenih situacija, tokom i posle meča nije bilo dugog narušavanja javnog reda i mira i incidenata.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija traga za navijačem Partizana koji je bakljom povredio člana Skupštine KSS

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017

Niška policija je saopštila da će Višem javnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi protiv za sada nepoznatog lica koja je na Kupu Radivoja Koraća bacila baklju na jednog gledaoca (u pitanju je član Skupštine KSS Miodrag Mića Radović)...Kako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.