INCIDENT NA SNIMANJU SERIJE KOMŠIJE! Scenaristu udarili U GLAVU, nastao nezapamćen HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA SNIMANJU SERIJE "KOMŠIJE"! Scenaristu udarili U GLAVU, nastao nezapamćen HAOS (VIDEO)

Sve je zabeleženo na snimku...

Slavni srpski scenarista Igor Bojović izbacio je snimak na društvenu mrežu Fejsbuk na kom se vidi vrlo zanimljiv "incident" sa snimanja TV-serije "Komšije". Na klipu se vidi kako se on sa nekoliko glumaca rve i udara.

Prvo je dobio poslužavnik u glavu, a zatim je nastao opšti haos.

Naravno, pretpostavlja se da se radi o šaljivoj sceni koja će završiti u seriji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a mi zaista jedva čekamo da je vidimo i na televiziji.

Podsetimo se radnje ove serije.

U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, pobegnu od velegrada i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom sa ogromnom željom da konačno postanu roditelji. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-celoživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno napustila.

Mašan ima ćerku Anči (21) divlju i luckastu devojku, koja silno želi da postane manekenka, ili kakva estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi siromašan komšija Sima (40) koji ima troje maloletne dece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove familije. Ostavši bez posla, Sima se vratio da živi na selu. Iako jedva prehranjuje porodicu, osoba je vesele i mirne naravi. Preplitanje događaja u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.