INCIDENT NA SAHRANI LIKVIDIRANOG ZEMUNCA: Pojavio se nepoznati muškarac, a onda je nastao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 17:16

INCIDENT NA SAHRANI LIKVIDIRANOG ZEMUNCA: Pojavio se nepoznati muškarac, a onda je nastao HAOS!

Vikao i dobacivao tokom opela

Zemuna koji je u subotu ubijen ispred svoje kuće, sahranjen je danas na Novom groblju u Starim Banovcima, a na večni počinak ispratilo ga je oko 100 ljudi, porodica i prijatelji. Tokom sahrane došlo je do incidenta, kada je jedan muškarac napravio dramu.

Naime, jedan čovek u vidno akloholisanom stanju, koji po svemu sudeći nije imao veze sa ožalošćenima niti sa pokojnikom, vikao je i dobacivao dok je pop držao opelo. Scena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila neprimerena i neprijatna, a ožalošćeni neko vreme nisu reagovali, čekajući da se neznanac sam skloni.

   Međutim, on to nije učinio, već je počeo da viče “brate moj, beli”, “šta je ovo”, "a kako je meni"… Kada je tužna kolona krenula iz kapele ka grobnom mestu, muškarac je nastavio da viče, te su uplakane žene zamolile neke od okupljenih da odreaguju.

- Jedan mladić ga je sklonio od kolone i rekao mu da ode, posle čega ga je izgurao sa groblja - kaže izvor.

Iako je na sahrani bilo i policije u civilu nije bilo nikakve potrebe za reagovanjem ni sa jedne strane.

Nakon održanog opela, da podsetimo, sanduk su do grobnog mesta odnela šestorica prijatelja dok je mlađi brat nosio krst na početku kolone.

Odmah iza brata je bila uplakana udovica.

- Dok su sanduk sa telom ubijenog spuštali u raku svirale su violina i gitara melodiju iz filma "Kum".

Ožalošćeni su doneli belo cveće i zapalili sveće za pokojnog, ali posmrtni govor niko nije smogao snage da održi.

(Srbija Danas/Kurir)

 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.