INCIDENT NA RADNOM MESTU Radnik Makovice napao kolegu nožem u kancelariji

Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA RADNOM MESTU Radnik "Makovice" napao kolegu nožem u kancelariji

Radnik preduzeća "Makovica", u utorak u 22 sata napao je svog kolegu nožem u kancelariji i pobegao, nakon čega je povređeni završio u Domu zdravlja u Mladenovcu.

Kako navode na mladenovačkom portalu, radnik Darko A. (26) napao je nožem kolegu Gorana M. (47), nakon čega je napadnuti čovek dobio veliku posekotinu po obrazu i hitno prebačen u Dom zdravlja u Mladenovcu. Nakon sanirane povrede, otpušten je na kućno lečenje.

Međutim, iz ovog preduzeća tvrde da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "napad nije bio nožem i da nije bilo nikakvih povreda".

- Dva radnika su se pokačila, u svakoj firmi dolazi do verbalnih napada. Nije bilo nikakvih povreda, takve stvari se ne dešavaju ovde. Jedan od ta dva radnika ionako je dao otkaz i napuštao firmu - rekli su iz preduzeća "Makovica".

Iz Doma zdravlja Mladenovac nisu mogli da nam kažu kakve su povrede bile u pitanju, a takođe i motivi incidenta nisu poznati.

Iz MUP - a su potvrdili da je došlo do incidenta i da je protiv napadača podneta krivična prijava.

"Makovica" a.d. je preduzeće za skladištenje i preradu žitarica i proizvodnju hleba i peciva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.