INCIDENT NA PRUZI KRALjEVO – ZVEČAN: Odron zaustavio voz

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA PRUZI KRALjEVO – ZVEČAN: Odron zaustavio voz

Putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo – Zvečan naleteo je u petak, oko 7.30 ujutro, na odron između stanica Dobre strane i Polumir u Ibarskoj klisuri KRALjEVO – Putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo – Zvečan naleteo je u petak, oko 7.30 ujutro, na odron između stanica Dobre strane i Polumir u Ibarskoj klisuri, tridesetak kilometara od Kraljeva. Niko od dvadesetak putnika i železničkih službenika koji su se nalazili u vozu ovom prilikom nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povređen. Sa visokih litica na desnoj obali Ibra, naime, na prugu se obrušila velika količina kamenja i zemlje zbog koje je u jednoj od mnogobrojnih krivina na ovoj deonici voz bio prinuđen da se zaustavi, a železnički saobraćaj je bio u višesatnom prekidu.PROČITAJTE JOŠ: VOZOVI BEZ PUTNIKA: Ukinut železnički saobraćaj između Novog Sada i Zrenjanina Sličan incident nedaleko od ovog mesta dogodio se i 2012. godine kada je dizel-lokomotiva putničkog voza, koji je saobraćao na relaciji Zvečan – Kraljevo, skliznula s koloseka naletevši na gomilu kamenja i blata koje se odronilo na prugu. Ni tada, srećom, niko od putnika i železničkih službenika nije povređen.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Incident na pruzi KRALJEVO – ZVEČAN: Zaustavljen voz PUN PUTNIKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2019

Putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo - Zvečan naleteo je u petak, oko 7.30 ujutro, na odron između stanica Dobre strane i Polumir u Ibarskoj klisuri..Putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo - Zvečan naleteo je u petak, oko 7.30 ujutro, na odron između stanica Dobre strane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.