INCIDENT NA PRIMORJU: Srpskog folkera pokrali usred Budve - ostao je bez novčanika punog love!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 15:37

INCIDENT NA PRIMORJU: Srpskog folkera pokrali usred Budve - ostao je bez novčanika punog love!

Imao je negativno iskustvo...

Bivši učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Aleksandar Simić, otputovao je na crnogorsko primorje kako bi odmorio u Budvi, a ni slutio nije kakva neprijatnost ga tamo očekuje.

Aleksandar se oglasio putem svog Instagram profila, gde je sa pratiocima podelio da je pokraden na plaži. Kako je naveo odmarao je na plaži, a nakon jednog od izlazaka iz vode na mestu gde su mu bile stvari shvatio je da je opljačkan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dođete na more u Budvu, odete do vode, kada se vratite iz vode možete da se pozdravite od telefona, para i podataka. Fuj - istakao je ljutito Aleksandar koji je ujedno i razočaran u današnje društvo.

- Ne mogu da verujem da se ovo dogodilo… Čuo sam da se dešava, ali u jednom ovako poznatom mestu koje je hvaljeno po mnogim stvarima, zaista nisam očekivao da će se meni dogoditi. Molim ljude da vode računa o svojim stvarima jer očigledno je sve otišlo u propast - apelovao je pevač.

- Iznenada sam napravio snimak i prijavio se za Zvezde Granda, tek onako. U to vreme sam bio u Beču i bio je težak period za mene. U to vreme sam radio na građevini. Nakon toga se menja moj ceo tok života. Kada se danas prisetim toga baš mi lupa srce – rekao je Aleksandar objasnivši čime se bavio u Austriji.

A post shared by Aleksandar Simic (@aleksandarsimic1)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.